fbpx

Contact

Plaatje 1

Hannekes Boom
Dijksgracht 4
1019 BS Amsterdam
+31 20 4199820

Openingstijden
Maandag t/m donderdag geopend van 11:00 t/m 01:00 uur
Vrijdag van 11:00 t/m 03:00 uur
Zaterdag van 11:00 t/m 03:00 uur
Zondag van 11:00 t/m 01:00 uur

Reserveren

Reserveren is niet nodig! Ben je met een groep groter dan 25 personen.  Dat kan via de knop rechtsonder op de website!

Werken met Hanneke?
Kom jij ons team versterken? Stuur een gezellige e-mail aan: werken@HannekesBoom.nl

Iets te vieren?
Een BBQ, te gekke verjaardagsparty, bedrijfsfeest of iets anders speciaals?

Vraag dan hier een offerte aan (vanaf 30 personen) en we geven je alle benodigde informatie.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, stuur dan een mail naar evenement@hannekesboom.nl

 

Plaatje 1
Plaatje 2

Hoe bezoek je Hanneke?

Met de fiets (!) en te voet
Vanaf de noordkant van het CS (het IJ) rijd je over de Piet Heinkade, langs Het Muziekgebouw en het BIMhuis (richting oost). Je gaat bij de eerste gelegenheid rechtsaf de Kattenburgerstraat in. Daarbij ga je onder het Spoor door. Direct na het spoor heb je rechts de Dijksgracht. Die ga je in en aan het einde is Hannekes Boom.

Vanaf de zuidkant van het CS (Centrum) ga je over de Prins Hendrikkade voorbij de IJ-tunnel. Je volgt de bocht in de weg (naar links) en bij het scheepvaartmuseum ga je rechtdoor de Kattenburgerstraat in. Vervolgens kom je over een brug. Direct na de brug en voor het spoor sla je linksaf de Dijksgracht in. Die rij je uit en aan het einde is Hannekes Boom

Met de boot
Natuurlijk kom je met de boot naar Hanneke! Vaar langs NEMO en je ziet Hannekes haventje al liggen; makkelijk aanmeren aan het Oosterdok. GPS: 52°22’34.51″N ; 4°54’42.64″E .

Met de parachute
Programmeer deze coördinaten in je GPS: 52°22’34.51″N ; 4°54’42.64″E. Let op de hoogtebeperkingen die Schiphol geeft; die kan per dag verschillen. Door de aanvliegroutebegrenzing kan de vrije val van 54 seconden tot wel 28 seconden verschillen.

Met de trein
Hannekes Boom ligt naast het OosterDoksEiland (ODE); naast Amsterdam Centraal Station. Vanuit het Centraal Station loop je in oostelijke richting, -let op: omleiding- voor het Double Tree hotel linksaf onder het spoor door; meteen daarna rechtsaf langs het spoor over De Ruijterkade; aan het einde van de weg is een tijdelijke lift en een brug over het water. Aan de overkant (lift en trap) zie je Hannekes Boom liggen. Klik hier voor een kaartje.

Met de tram
Vanaf het Centraal Station vertrekt tram 26 richting Hannekes Boom. Lijn 26 richting IJburg komt vlak langs Hannekes Boom. Uitstappen bij halte Muziekgebouw aan het IJ. Bij de tramhalte gaat een trap en een lift naar beneden; ga onder het spoor door en daar ligt Hannekes Boom…sinds 1662.

Met de auto
Je kan het beste parkeren in de garage van de OBA. Andere optie is de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), adres: Piet Heinkade. Daar vlakbij is Q-park IJ-oever Centrum en daarnaast is APCOA Parking de Loodsen ook een mogelijkheid om de auto te parkeren, adres: Veembroederhof 208. In het weekend kun je hier 24 uur parkeren voor maar €10,- en doordeweeks voor maar €3,- per uur.
Al deze garages liggen op loopafstand van Hannekes Boom.

Een eventueel ander voordelig plekje voor de auto is op P+R Zeeburg: voordelig parkeren voor 24 uur inclusief tramkaartjes; 10 minuten met tram 26 vanaf Hannekes Boom.
Vraag aan de taxi of die naar de De Ruijterkade / Oosterdokskade komt, dat is aan de overkant van de loopbrug naar Oosterdokseiland (richting Centraal Station).

Er is dus alle reden om Hannekes Boom per fiets, boot, parachute, auto, tram of te voet te bezoeken.