fbpx

Groepen

Een evenement organiseren in hartje Amsterdam? Ik heb een prachtig plekje aan het water, op loopafstand van Centraal Station. Hier kun je laagdrempelig met een grote groep borrelen of vind je de ideale locatie voor een zakelijk evenement – en alles er tussenin.

Hannekes Boom

Er is geen Amsterdammer die Hannekes Boom niet kent: mijn unieke stek met een geweldig terras aan het Oosterdok. Wil je gezellig borrelen en/of eten met een grote groep, dan ben je hier meer dan welkom. Ik verhuur deze plek niet in z’n geheel (daarvoor kun je bij mijn Boot terecht), maar ik heb hier meerdere plekken waar je heerlijk met jouw gezelschap kunt vertoeven.

Aan de Westzijde vind je ons zonnige terras aan het water, die je voor 80 tot 100 personen exclusief af kunt huren. Ik heb verschillende drank- en borrelpakketten voor een zorgeloze dag of avond.

Vanaf 30 personen kun je ook picknicktafels reserveren op ’t Landje, mijn gezellige terras aan de andere kant. Afhankelijk van de grootte van de groep hou ik een aantal tafels voor je vrij, in combinatie met een diner- en drankpakket.

In de zomer kun je ook geweldig zitten op mijn dakterras, dat exclusief af te huren is voor een borrel of diner. Ik heb hier meer dan genoeg plek voor groepen van 80 tot 120 personen

Alle groepsaanvragen gaan via deze link:

klik hier om een offerte voor Hannekes Boom aan te vragen

Mocht je er niet helemaal uitkomen of overige hebben tot betrekking tot de reserveringen?

Mail dan naar evenement@hannekesboom.nl

 

Hannekes Boot

Zoveel ruimte, licht én een geweldig uitzicht over het water, Nemo en het statige Scheepvaartmuseum. Mijn Boot is een unieke evenementenlocatie in het hartje van Amsterdam – maar met de ligging vlakbij Centraal Station is deze plek ook voor mensen buiten Amsterdam uitstekend bereikbaar.

Mijn boot is exclusief af te huren voor de meest uiteenlopende evementen van 40 tot 200 personen. Het bovendek is met de mooie lichtinval en het prachtige uitzicht perfect voor een intieme lunch of diner, terwijl het benedendek zich uitstekend leent voor presentaties of een knallend feest.

Als het zonnetje schijnt wil je de kans natuurlijk niet voorbij laten gaan om lekker buiten te borrelen – daar is bij mij meer dan genoeg ruimte voor op het buitendek of rondom de picknicktafels op de kade.

Mijn boot is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw teambuildingdag? Ontvang je gasten op het bovendek, om ze daarna uit te nodigen voor een presentatie of activiteit beneden. Ondertussen zet ik alvast de lunch of het diner klaar boven, zodat jullie direct aan tafel kunnen. En, mocht je het feestelijk willen afsluiten: dan sluiten we beneden de boxen alvast aan voor een knallend feest. Maar ook een vriendengroep die een jubileum of verjaardag groots wil vieren – begin met een intiem diner op het bovendek en geef daarna een geweldig feest beneden. Een onvergetelijke bruiloft, familiefeest, babyshower. Bij mij kan het allemaal!

Alle groepsaanvragen gaan via deze link:

klik hier om een offerte voor Hannekes Boot aan te vragen

Mocht je er niet helemaal uitkomen of overige hebben tot betrekking tot de reserveringen?

Mail dan naar evenement@hannekesboot.nl