fbpx

Hannekes Boom officieel geopend door Boudewijn Oranje en Jan van Run

Gedeputeerde Jan van Run opent haven Hannekes Boom sinds 1662 namens Provincie Noord-HollandVandaag is de nieuwe haven van Hannekes Boom…sinds 1662 officieel geopend door gedeputeerde Jan van Run van Provincie Noord-Holland. Vanaf een drijvende tuin vaarde hij naar Hannekes haven en zaagde het scheepstouw door om vervolgens als eerste officiële bezoeker de steigers te betreden.

Jan van Run Provincie Noord-Holland opent haven Hannekes Boom...sinds 1662
Vervolgens bood Joanne Alting met Saskia Moerbeek een boomhuisje aan voor de ‘rare vogel’ die Hanneke moet zijn (geweest).
Joanne Alting biedt boomhuisje aan, aan Hannekes Boom sinds 1662opening boomhuisje Hannekes Boom...sinds 1662

Dat huisje werd meteen geopend om een nieuwe Hanneke te huisvesten op de Dijksgracht.
Boudewijn Oranje van Amsterdam Centrum opent Hannekes Boom...sinds 1662

Opening gebouw door Boudewijn Oranje Hannekes Boom...sinds 1662Boudewijn Oranje van stadsdeel Centrum Amsterdam opende daarna het nieuwe gebouw van Hannekes Boom…sinds 1662 (dat verwijst naar het boomhuisje dat in de 17e eeuw op deze plek heeft gestaan) door symbolisch de boomklok te luiden.
Vanaf dit moment is Hannekes Boom…sinds 1662 officieel geopend en is de middag vol creatie. Expeditie Flamenco speelt live en danst op het water en terras Flamenco en The Fifty Finger Conspiracy speelt jazzy tunes tijdens het grote genieten.

Expeditie Flamenco speelt live muziek en danst bij Hannekes Boom...sinds 1662The Fifty Fingers Conspiracy speelt bij opening Hannekes Boom...sinds 1662Flamenco op het water bij Hannekes Boom...sinds 1662The Fifty Fingers Conspiracy speelt bij opening Hannekes Boom...sinds 1662

Dank allen voor een geweldige dag! Tot snel,
liefs, Hanneke

Op het dakterras van Hannekes Boom...sinds 1662in het park bij Hannekes Boom...sinds 1662Drijvende tuin in de haven van Hannekes Boom...sinds 1662Avond op het terras van Hannekes Boom...sinds 1662