de bedoeling van de horloge-industrie is misschien wel de beste Zwitserse replica horloges.

Borrel Boot
Voor ieder evenement op maat

 
 

Lieve vrienden,

Doordat we in de huidige situatie minder gasten kwijt kunnen dan we eigenlijk zouden willen en we toch iedereen blij willen maken met een plekje voor borrel & diner, kom ik voor deze winter met een Coronaproof pop-up concept. Namelijk; Hannekes Borrel Boot!

Wat kun je verwachten? Zittend en in alle rust en ruimte borrelen en uitgebreid dineren met je vriendenclub, collega’s of huisgenoten op het mooiste bootje van de stad!

Waar is dat dan? Pal naast Hannekes Boom en recht tegenover het prachtige Nemo en Scheepvaartmuseum. Hetzelfde sfeertje als je van ons gewend bent, maar dan nét ff anders.

Helemaal enthousiast? Wees er dan maar snel bij, want we hebben maar plek voor 30 gasten! Hannekes Borrel Boot is geopend op woensdag t/m zaterdag. Reserveren kan per 4 personen via het reserveringsscherm rechts onderin. Ook serveren we een uitgebreide borrel en dinerkaart.

Huur je de locatie liever exclusief voor je eigen bruiloft, event of bedrijfsfeest?  Of heb je een ander leuk creatief idee of concept voor op Hannekes Boot? Dat kan (binnen alle maatregelen) natuurlijk ook nog steeds! Kijk hieronder even voor meer informatie! Hanneke staat voor (bijna) alles open!

Dit wil je meemaken! 

Liefs,
Hanneke

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag – vanaf 18:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag – vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur

——————————————————————————————————————–

Evenementen op Hannekes Boot

Iets speciaals te vieren? Hannekes Boot is onlangs volledig verbouwd tot een sfeervolle en unieke locatie geschikt voor elke gelegenheid. Van bruiloft tot vergadering, van workshop tot feestje en van diner tot borrel. Het resultaat is verbluffend!
 
De boot ligt naast Hannekes Boom en biedt prachtig uitzicht op het water van het Oosterdok, het imposante Nemo en het Scheepsvaartmuseum. Hannekes Boot is beschikbaar voor groepen van 40 tot 200 personen en bestaat uit twee verdiepingen. Het bovendek is met het prachtige lichtinval zeer geschikt voor ceremonies of intieme diners. Het benedendek biedt ideale mogelijkheden voor een zakelijke presentatie of een knallend feest. Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van het voordek en van de picknicktafels langs de kade.
 
Wil je een leuke evenement organiseren op Hannekes Boot of heb je andere creatieve ideeën? Mail dan naar evenement@hannekesboot.nl of bel naar 020-4199820. Wij staan voor alles open!
 
Tot snel!
Liefs, Hanneke

Hannekes Boot
Dijksgracht 4D, 1019BS, Amsterdam
Bereikbaarheid: klik hier
Komt u met de boot? Aanmeren kan in het haventje naast Hannekes Boot.
Binnenkijken? Klik hier!

Of vul hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende aanvraag: